Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – folders

Folders drukken bij DB PROMOTIE

Kosteneffectief drukken van topkwaliteit folders? Dat kan bij DB Promotie! Wij kunnen uw folders in zowel offset als digitaal printen. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel grote als kleine oplages. Bij DB PROMOTIE kunt u altijd uw perfecte folder samenstellen dankzij de uitgebreide selectie van verschillende soorten papier.

Extra informatie folders drukken

Een folder is nuttig als je veel informatie hebt over een product of dienst. Wanneer u overweegt om een grote of een kleine folder te drukken, voor DB Promotie, is het geen probleem. Zelfs bij digitale productie kunt u het formaat volledig aanpassen. Dit is een manier om folders op maat te maken. Is het een kleine hoeveelheid die je nodig hebt? Geef uw folders dan digitaal uit. Offset wordt aanbevolen voor grotere oplages. Hieronder worden details over zowel offset als digitaal drukken weergegeven.

folder-promo10-20203

Folders drukken in offset?
Dan heb je keuze uit de meest gangbare formaten en een matte of glanzende papiersoort. Je kunt je folder 1-slag laten vouwen, maar ook in 2-slagen. We noemen dit een wikkelvouw. Wanneer je de folder helemaal open hebt gevouwen, wordt de rechterpagina als eerst naar binnen gevouwen. De linkerpagina valt hier vervolgens overheen. Ook in offset kunnen we snel leveren. Wanneer je jouw folders de volgende dag al in huis wilt hebben kies je voor spoedlevering.

Folders digitaal drukken
Met het digitaal drukken van folders heb je net even wat meer vrijheid wat betreft de specificaties. Waar je bij folders drukken in offset beperkt bent tot een matte of glanzende papiersoort, heb je bij het digitaal laten drukken van jouw folders keuze uit maar liefst 18 verschillende papiersoorten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om volledig zelf het formaat te bepalen! Wil je met jouw folders écht iets exclusiefs neerzetten? Kies er dan voor om foliedruk op jouw folders toe te passen!
Zo kunnen jou folders niet onopgemerkt blijven!

Bij het eindformaat spreken we altijd over het formaat van de folder wanneer deze is dichtgevouwen. Wil jij jouw folder 1-slag laten vouwen en heeft deze open geslagen het formaat van een liggende A4? Dan is het eindformaat A5 (staand). Verder lever je het bestand altijd aan in spread! Lees hiervoor ook goed de aanleverspecificaties door voor folders drukken die je terug vindt bovenaan de pagina onder het tabje ‘aanleveren’.

Specials voor folders drukken  

Wil je er zeker van zijn dat je boodschap goed wordt ontvangen? Pas dan één van onze speciale druktechnieken  toe. Je kunt bijvoorbeeld een goudinktbedrukking kiezen. Een vijfde drukkleur goud maakt het mogelijk om elk metallic tint na te bootsen. Wat dacht je van een folder met afgeschuinde of ronde hoeken?

Meer promotie drukwerk nodig? DB PROMOTIE drukt ook voor jou:

folders

kaarten
posters

Folders laten drukken bij DB PROMOTIE

Heb je nog vragen over flyers drukken of één van de andere producten in het assortiment van DB PROMOTIE? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Je kunt ons bereiken via mail, telefoon, chat en Whatsapp. 

Folders laten drukken van de beste kwaliteit? Bestel ze vandaag nog bij jouw drukwerkspecialist DB PROMOTIE!

Adres

Sluisweg 1 K
8332 JC Steenwijk
Nederland

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53

Enable Notifications OK No thanks