Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Over ons

DB Promotie, uw partner in adverteren, drukwerk, promotie en Luchtfotografie

DB Promotie is een full-service internetdrukkerij. We beschikken over een groot assortiment aan grafische papierproducten en kunnen veelal alles voor u produceren.

Drukwerk
Ook voor kleine aantallen drukwerk kunt u terecht bij DB Promotie. Bijvoorbeeld flyers voor een evenement, uitnodigingen en ook visitekaartjes. Hiermee kunnen we niet alleen bedrijven maar ook de consument van dienst zijn. Het ontwerp biedt u zelf aan of wordt gemaakt op onze DTP afdeling. Digitaal drukwerk van hoogwaardige kwaliteit!

Vormgeving
Vormgeving is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen die gebruikt worden op allerlei gedrukt (promotie)materiaal. Voor bedrijven bij hun zakelijk drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en promotiemateriaal. Ook als organisatie, vereniging, stichting of particuliere klant kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een flyer, poster of krant voor uw evenement alsook uitnodigingen, kaartjes en ander drukwerk in grote en kleine aantallen.

Behalve drukwerk kunnen wij ook ander promotiemateriaal voor u verzorgen. Promotie spandoeken leverbaar in diverse soorten en maten met elke afbeelding en tekst die uw wenst. Of een roll-up banner die snel en makkelijk te plaatsen is. Maar ook reclame/info-borden, vlaggen en kleding behoort tot de mogelijkheden.

Fotografie

DB Promotie maakt foto’s vanuit een nieuw perspectief: de hoogte. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie. Wilt u graag een uniek beeld van bijvoorbeeld uw huis, bedrijfspand, bouwproject, evenement of feest?
DB Promotie schiet met behulp van professionele apparatuur de perfecte luchtfoto.

DB Promotie: Uw fotograaf
Wij beschikken over de nieuwste apparatuur waardoor wij altijd snel en adequaat professionele beelden af kunnen leveren. DB Promotie vliegt met de DJI mavic Pro. Een drone die speciaal ontworpen is voor professioneel gebruik. De camera die in de drone is gemonteerd schiet haarscherpe beelden en kan bovendien ook schitterende 4K videobeelden vastleggen.

De voordelen van luchtfotografie

  • Unieke beelden zonder obstakels
  • Door heel Nederland inzetbaar voor diverse doeleinden
  • Geheel afgestemd op uw wensen

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor een geheel unieke foto?
Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan bij DB Promotie!

Waarom DB Promotie

Drukwerk, website, advertentie, reclamebord of vlag. U versterkt daarmee de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. U heeft één aanspreekpunt en wij regelen alles voor u. 

Bel voor meer informatie Dirk Brans: 06 1253 7253 Of gebruik het contact formulier.

Wie ben ik De persoon achter DB Promotie

Dirk Brans 015-1

Dirk Brans

Eigenaar

De persoon achter DB Promotie

Dirk Brans is een self-made ondernemer met een sterk doorzettingsvermogen. Creatief, vernieuwend en betrokken bij wat hij doet. Houdt van samenwerken, eerlijk zaken doen en wil anderen graag tot dienst zijn, maar dan wel met een beetje tempo.
Niet teveel praten maar vooral doen!

“Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden”

“Wij geven uw promotie weer kleur”

DB Promotie werkt graag samen met andere ondernemers en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd met journalisten, fotografen, ontwerpers, vertalers en multimediaspecialisten. Samenwerken brengt mooie dingen voort en versterkt elkaar met kennis en ervaring.

Een greep uit onze klanten

logo-rtvslos-01 kopie
logo Da Vinci Kliniek
logo sdn nw
logo-ik-begin
eigendraads
logo-2020-eiknhof
fanfare
nicobrillen
landmacht
leicon
hyperbaar
steenwijkerland-logo
Bouma-advocatuur
dmt
easypath
droomwonen
logo DF.ai drukwerk kleding aug 2018-01
Logo Concrelit - leicon-dubbel
logo-ossel-dev-05-2020
logo-noppert-beton

Adres

Sluisweg 1 K
8332 JC Steenwijk
Nederland

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53

Enable Notifications OK No thanks