Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Flyers

Flyers drukken bij DB PROMOTIE

Een flyer heeft alles om ingezet te worden als promotiemiddel tegen lage kosten. Flyers drukken doe je bij DB PROMOTIE, zowel digitaal als in offset. Daardoor kun je hele kleine én hele grote oplages bestellen. Natuurlijk wil je helemaal zelf de vrijheid hebben om jouw flyer samen te stellen, en precies dat is de reden waarom jij flyers laat drukken bij DB PROMOTIE! Je bepaald zelf het formaat, het papiersoort, de bedrukking en afwerking(en). 

Extra informatie flyers drukken

Flyers ook wel leaflets genoemd, worden gebruikt voor verschillende promotionele doeleinden. Bij DB PROMOTIE is het mogelijk een kleine oplage te bestellen, maar ook leaflets in een oplage van 10.000 of meer is geen enkel probleem!

Heb je een kleine oplage flyers nodig? Kies dan voor digitaal drukken. Voor de grotere hoeveelheden is offset aan te raden.  

Offset
Bij offset flyers drukken wordt jouw flyer of leaflet samen met andere opdrachten gedrukt. Zo delen we meer opdrachten in op een plekje op de drukplaat, Daarom kunnen wij jouw leaflets veel goedkoper leveren dan wanneer we jouw flyer apart gaan drukken.

Heb je jouw leaflets met spoed nodig? Tot een oplage van 10.000 exemplaren kunnen we deze de volgende werkdag nog leveren! 

Digitaal
Bij digitaal flyers drukken zijn geen drukplaten nodig, waardoor we snel jouw flyers kunnen drukken zonder meerprijs. Opstartkosten zijn laag en je kunt hele kleine oplages bestellen. Ook meerdere ontwerpen is geen probleem. Bij het digitaal drukken van leaflets heb je keuze uit maar liefst 18 verschillende papiersoorten!
Ook de stevigheid van de flyer en de bedrukking bepaal je helemaal zelf. 

Speciale flyers drukken 

Wil je dat je boodschap echt overkomt? Pas dan één van onze specials toe. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking met goudinkt. Met een vijfde drukkleur goud kun je alle metallickleuren nabootsen! Of wat dacht je van een flyer met ronde of afgeschuinde hoeken? Natuurlijk kun je ook jouw flyers laten (laser)stansen in welke vorm je ook maar wilt. En wil je echt uitpakken? Bekijk dan de mogelijkheid tot het drukken van flyers met folie. Hierbij heb je keuze uit maar liefst acht(!) verschillende foliekleuren. Genoeg opties om van jouw flyers een feestje te maken.

Meer promotie drukwerk nodig? DB PROMOTIE drukt ook voor jou:

folders
kaarten
posters

Flyers laten drukken bij DB PROMOTIE

Heb je nog vragen over flyers drukken of één van de andere producten in het assortiment van DB PROMOTIE? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Je kunt ons bereiken via mail, telefoon, chat en Whatsapp. 

Flyers laten drukken van de beste kwaliteit? Bestel ze vandaag nog bij jouw drukwerkspecialist DB PROMOTIE!

Adres

Capellestraat 118
8331 LB Steenwijk

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53