Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Flyers

Flyers drukken bij DB PROMOTIE

Een flyer is een goedkope manier om promotie te maken. Bij DB PROMOTIE laat je het digitaal en ofset drukken over van uw flyers. Wij maken het mogelijk om zowel grote als zeer kleine oplages te bestellen. Natuurlijk wil je je eigen creatieve vrijheid hebben, en dat is waarom je flyers laat drukken bij DB PROMOTIE! Het formaat, het papiertype, de bedrukking en de afwerking zijn allemaal uw eigen beslissingen.

Extra informatie flyers drukken

Flyers, ook wel leaflets genoemd, worden gebruikt voor promoties. Het is mogelijk om een kleine oplage te bestellen bij DB PROMOTIE, maar ook is het mogelijk om flyers in 10.000 of meer op te bestellen!
kleine  hoeveelheid flyers nodig? Kies dan voor digitaal drukken. Offset is het beste keus voor grotere hoeveelheden.  

Offset
Jouw flyer of leaflet wordt samen met andere opdrachten gedrukt bij het drukken van offset flyers. We kunnen uw flyers veel goedkoper leveren dan als we ze apart zouden drukken omdat we meer opdrachten op één drukplaat combineren.

Zijn uw leaflets snel nodig? Hebben we nog de mogelijkheid om tot een oplage van 10.000 exemplaren te leveren op de volgende werkdag! 

Digitaal
Digitaal gedrukte flyers hebben geen drukplaten nodig, dus we kunnen ze snel drukken zonder extra kosten. Je kunt hele kleine oplages bestellen en de opstartkosten zijn laag. Het is ook mogelijk om meerdere ontwerpen te gebruiken. Je hebt de keuze uit vele verschillende soorten papier als je leaflets digitaal wilt drukken!
Je hebt ook de volledige controle over hoe stevig de flyer en de bedrukking moeten zijn. 

flyer-promo10-20204

Speciale flyers drukken 

Wil je er zeker van zijn dat je boodschap goed wordt ontvangen? Pas dan één van onze speciale druktechnieken  toe. Je kunt bijvoorbeeld een goudinktbedrukking kiezen. Een vijfde drukkleur goud maakt het mogelijk om elk metallic tint na te bootsen. Wat dacht je van een flyer met afgeschuinde of ronde hoeken?

Natuurlijk kunt u uw flyers met lasersnijden in elke gewenste vorm. Informeer vervolgens naar de mogelijkheden voor het drukken van flyers op folie. Je kunt kiezen uit maar veel verschillende foliekleuren in dit geval. genoeg opties om je flyers leuk te maken.

Meer promotie drukwerk nodig? DB PROMOTIE drukt ook voor jou:

folders

kaarten
posters

Flyers laten drukken bij DB PROMOTIE

Heb je nog vragen over flyers drukken of één van de andere producten in het assortiment van DB PROMOTIE? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Je kunt ons bereiken via mail, telefoon, chat en Whatsapp. 

Flyers laten drukken van de beste kwaliteit? Bestel ze vandaag nog bij jouw drukwerkspecialist DB PROMOTIE!

Adres

Sluisweg 1 K
8332 JC Steenwijk
Nederland

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53

Enable Notifications OK No thanks