Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Enveloppen

Enveloppen drukken bij DB PROMOTIE

Enveloppen bedrukken? Een belangrijke manier om te communiceren is via een envelop. Er zijn veel mogelijkheden voor het bedrukken van enveloppen bij DB PROMOTIE.

DB PROMOTIE biedt een breed scala aan formaten, papiersoorten en vensterstanden. Het bedrukken van jouw enveloppen doen we aflopend (tot de rand) zonder extra kosten! Kortom; Enveloppen bedrukken doe je bij DB PROMOTIE. Bekijk hieronder snel wat wij voor jou kunnen betekenen!

Belangrijk: heb je ervoor gekozen om een oplage van 250 stuks te bestellen? Dan is een aflopende bedrukking niet mogelijk.

Jouw enveloppen aflopend laten bedrukken

Vanaf een oplage van 500 stuks kunnen we aflopende enveloppen bedrukken met bedrukking tot de rand. een, twee of drie kanten. Let op: we hebben elf millimeter ‘grijpwit’ nodig. Dit betekent dat deze ruimte niet kan worden bedrukt. Je kunt het grijpwit aan de boven-, rechter- of linkerzijde gebruiken.

Vensters
Jouw enveloppen (even afhankelijk van het formaat envelop) kunnen zonder venster, met venster links of met venster rechts geproduceerd worden. Hiervoor gelden vast afmetingen.

Sluiting
Je kunt voor een gomrand of striplock kiezen. Een striplock is een soort plakstrip. Het handmatig sluiten van de enveloppen is dan erg handig. De oude standaard voor het sluiten is een gomrand. Het plakt door de strook vochtig te maken.

Adres

Sluisweg 1 K
8332 JC Steenwijk
Nederland

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53

Enable Notifications OK No thanks