Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Enveloppen

Enveloppen drukken bij DB PROMOTIE

Enveloppen bedrukken? De envelop is een belangrijke communicatiedrager. Bij DB PROMOTIE heb je veel mogelijkheden voor wat het bedrukken van enveloppen betreft. DB PROMOTIE biedt jou een ruime keuze uit de meest gangbare formaten, papiersoorten en vensterstanden. Het bedrukken van jouw enveloppen doen we aflopend (tot de rand) zonder extra kosten! Kortom; Enveloppen bedrukken doe je bij DB PROMOTIE. Bekijk hieronder snel wat wij voor jou kunnen betekenen!

Belangrijk: kies je voor een oplage van 250 stuks? Dan is een aflopende bedrukking niet mogelijk.

Extra informatie enveloppen bedrukken

Je hebt bij DB PROMOTIE een keuze uit vijf verschillende papiersoorten. De papiersoorten die beschikbaar zijn hangt af van de afmeting envelop die je kiest. Vijf verschillende papiersoorten waaruit je een keuze kunt maken zijn: Bankpost, Recycled FSC, Vergé wit, Biotop en Vergé naturel. Bankpost is een absolutie prijstopper en is te herkennen aan de mooie witte kleur. Bankpost is één van de meest gekozen papiersoorten voor enveloppen. Biotop is een iets eleganter papiersoort. Het is gebroken wit en heeft dus een hele natuurlijke en professionele uitstraling. Perfect voor ‘groene bedrijven’. Een andere ‘groene’ keuze is Recycled FSC. Deze zwaardere materiaalsoort is milieuvriendelijk, maar niet gelig van kleur. Vergé wit heeft een luxe, tevens natuurlijke uitstraling. De horizontale lijnen die over het papier lopen zijn kenmerkend voor dit papier. Vergé naturel is crèmekleurig en heeft daarnaast hetzelfde kenmerkende horizontale lijnenspel als de witte variant.

Laat jouw enveloppen bedrukken door DB PROMOTIE? Dat betekent een binnenkant zonder logo(s). De Vergé naturel envelop en de Biotop envelop hebben een bruine binnendruk. De Recycled variant heeft een groene binnendruk en de overige papiersoorten hebben een grijze binnendruk.

Jouw enveloppen aflopend laten bedrukken

Enveloppen aflopend bedrukken, betekent dat de bedrukking tot de rand komt, is iets wat we vanaf een oplage vanaf 500 stuks standaard doen. Aan één, twee óf drie zijdes. Let wel op: we hebben 11 mm ‘grijpwit’ nodig. Dit betekent dat deze ruimte niet bedrukt kan worden. Het grijpwit kun je aan de bovenzijde, rechter- of linkerzijde toepassen.

Vensters
Jouw enveloppen (even afhankelijk van het formaat envelop) kunnen zonder venster, met venster links of met venster rechts geproduceerd worden. Hiervoor gelden vast afmetingen.

Sluiting
Jij kunt kiezen uit een striplock of gomrand. Een striplock wordt ook wel plakstrip genoemd. Het is erg handig om de enveloppen handmatig te sluiten. Een gomrand is de oude vertrouwde manier van sluiten. Door de strook vochtig te maken plakt deze.

Adres

Capellestraat 118
8331 LB Steenwijk

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53