Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Drukwerk-service

Drukwerk-Service

Drukwerk is meer dan inkt op papier. Een verkeerde materiaalsoort kan bijvoorbeeld al afbreuk doen aan je uitstraling. Daar komt onze kennis en vaardigheden om de hoek kijken. We werken graag met jou aan een hoogwaardig product. Wij hebben als doel jouw communicatie eenvoudig te maken. Perfect en zonder concessies.

Het maken van de juiste keuzes is een reis. Een reis wat voor sommige producties wel dagen of weken kan duren. Je wilt dan bijgestaan worden door een vakman. Waarmee je kan sparren over je ideeën en die de hele reis samen met jou tot een goed einde brengt. Daarom bij ons één vaste contactpersoon die je helpt van begin tot eind.

Assortiment en productie DB PROMOTIE

Bij DB PROMOTIE beschikken we over een ruim assortiment. Daarmee kunnen we je verzekeren van de beste kwaliteit. Zo drukken we bijvoorbeeld digitaal met wit en goud. Kunnen we in digitaal folie-drukken, en verzorgen we alle overige standaard afwerking zoals lamineren en meer.

Door de unieke combinatie van diverse machines kan ieder gewenst product op maat voor je geproduceerd worden. Ook voor speciale opdrachten draaien wij onze hand niet om. Iedere klus is welkom, wat de levertijd en oplage ook is.

Adres

Sluisweg 1 K
8332 JC Steenwijk
Nederland

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53

Enable Notifications OK No thanks