Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Brochures

Brochure / magazine drukken bij DB PROMOTIE

Zou u een brochure willen maken? Omdat je te veel informatie voor een folder hebt en te weinig voor een boek? Dan is de mogelijkheid om een brochure te laten drukken perfect voor jou!

DB PROMOTIE maakt uw brochure op maat. In dit geval is een brochure de oplossing. Geniet brocheren is al mogelijk vanaf 8 pagina’s. Bovendien heb je volledige controle over de oplage. Van één tot honderdduizend stuks. Je kunt een brochure drukken bij DB PROMOTIE!

Kijk snel hieronder wat we voor u kunnen doen!

Extra informatie brochure drukken

DB PROMOTIE drukt uw brochure in een verscheidenheid aan formaten, papiersoorten en papiergewichten. De DB PROMOTIE mogelijkheden zijn ongeëvenaard. Hierdoor kunt u uw brochure volledig op maat maken.

Een geniete brochure is niet alleen iets minder arbeidsintensief, maar is ook iets goedkoper dan het drukken van een gelijmde brochure. Een brochure kan 8 tot 40 pagina’s hebben. Een gelijmde brochure is een goede optie voor documenten met meer dan 40 pagina’s. Een geniete brochure bestaat uit gevouwen vellen, dus het aantal pagina’s stijgt altijd in een reeks van vier. Het is dus niet mogelijk om een brochure van tien pagina’s te maken. Een brochure van 12 pagina’s wel. 

Tip: Wil je je brochure nog meer beschermen? Kies dan voor laminaat. Maak uw brochure af met een laminaat dat softtouch, krasvast, mat of glanzend is. Dit blijft uw brochure nog langer mooi. Doe dit dan dubbelzijdig om te voorkomen dat de omslag krom trekt.

Samples en proefdruk

Wij adviseren u graag, u kunt gratis papiersamples aanvragen. U kan kiezen uit een breed scala aan papiersoorten. 

Brochure drukken bij DB PROMOTIE

Je kan altijd vertrouwen op hoogwaardig drukwerk van DB PROMOTIE. Je kunt je brochure volledig aanpassen aan je eigen wensen omdat er talloze opties zijn voor bedrukking en papiersoorten. Je hebt volledige vrijheid!

Vraag naar de mogelijkheden via telefoon, email, chat of app voor vrijblijvend, gratis advies!
Brochures gedrukt bij DB PROMOTIE! Absolute tevredenheid en topkwaliteit!

 

Adres

Sluisweg 1 K
8332 JC Steenwijk
Nederland

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53

Enable Notifications OK No thanks