Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Brochures

Brochure / magazine drukken bij DB PROMOTIE

Wil je een brochure drukken? Bijvoorbeeld omdat jij teveel te vertellen hebt voor een folder en te weinig voor een boek? Dan is de mogelijkheid tot het laten drukken van een brochure voor jou ideaal! DB PROMOTIE drukt jouw brochure volledig op maat. Jouw brochure wordt in dit geval geniet, wat betekent dat deze twee nietjes in de rug krijgt. Geniet brocheren is al mogelijk vanaf 8 pagina’s. Daarnaast bepaal je de oplage helemaal zelf. Van 1 tot 1000 stuks (of meer). Bij DB PROMOTIE zit je voor een brochure drukken helemaal goed! Kijk hieronder snel wat wij voor jou kunnen betekenen! 

Extra informatie brochure drukken

Jouw brochure drukken doet DB PROMOTIE in verschillende formaten, papiersoorten en papiergewichten. De mogelijkheden bij DB PROMOTIE zijn ongekend. Hierdoor kun jij volledig zelf jouw brochure naar wens samenstellen. Een geniete brochure is iets minder arbeidsintensief, waardoor dit ook iets goedkoper is dan bijvoorbeeld het drukken van een gelijmde brochure. Een geniete brochure is geschikt van 8 tot 40 pagina’s. Wanneer je meer dan 40 pagina’s hebt is een gelijmde brochure aan te raden. Een geniete brochure met deze hoeveelheid pagina’s gaat bol staan. Dit komt de uitstraling van de brochure niet ten goede. Doordat een geniete brochure bestaat uit gevouwen vellen, gaat het aantal pagina’s altijd in een hoeveelheid van vier omhoog. Een brochure van 10 pagina’s is dus niet mogelijk. Een brochure van 12 pagina’s wel. 

Tip: Wil jij jouw brochure extra beschermen? Kies dan voor een extra afwerking met laminaat. Je kunt jouw brochure af laten werken met een matte, glanzende, krasvaste of softtouch laminaat. Zo gaat jouw brochure nog langer meer. Doe dit dubbelzijdig zodat de omslag niet de kans krijgt om krom te trekken. 

Samples en proefdruk

Wanneer je het lastig vindt een keuze te maken uit het brede scala papiersoorten van DB PROMOTIE voor je over gaat tot brochure drukken, dan wijzen wij jou graag op de mogelijkheid tot het aanvragen van (gratis) papiersamples. Dit kun je bovenaan deze pagina doen onder het kopje ‘Samples’. En heb je al kennis gemaakt met de optie voor het bedrukken met een vijfde kleur goud of wit? Erg leuk voor wanneer je echt met jouw brochure uit wilt pakken! En wist je dat je ook een proefdruk kunt bestellen met korting?

Brochure drukken bij DB PROMOTIE

Bij DB PROMOTIE ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit drukwerk. Doordat er ontzettend veel mogelijkheden zijn voor wat betreft de bedrukking en de papiersoorten kun jij jouw brochure volledig zelf op maat samenstellen. Jij hebt alle vrijheid! Mis je toch nog een optie? Bel, mail, chat of app ons gerust en vraag naar de mogelijkheden! Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor gratis en vrijblijvend advies. 

Een brochure laten drukken doe je bij DB PROMOTIE! Topkwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie! 

Adres

Capellestraat 118
8331 LB Steenwijk

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53