Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Briefpapier

Briefpapier drukken

Het lijkt misschien niet belangrijk briefpapier drukken, maar het is toch essentieel voor de huisstijl van jouw bedrijf. Door jou communicatie met je eigen briefpapier kan jij gemakkelijk en goedkoop een eigen identiteit geven. Briefpapier drukken we in offset en/of digitaal. Doordat we op deze manier verschillende orders met elkaar kunnen combineren, kunnen we de prijzen heel laag houden. Bekijk hieronder snel wat wij voor jou kunnen betekenen!

Extra informatie briefpapier drukken

Jij kunt jouw briefpapier laten drukken op bijvoorbeeld A4 én A5 formaat! Een bedrukking in PMS óf in full-colour? Een enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukking? Jij bepaalt het bij DB PROMOTIE helemaal zelf. We hebben verschillende papiersoorten voor het drukken van briefpapier (het zijn er maar liefst 5!) en die komen overeen met de papiersoorten voor bedrukte enveloppen. Vergeet deze daarom ook zeker niet mee te bestellen! Wil je voor de standaard dikte gaan (90 grams) of wens je een iets stevigere kwaliteit (120 grams)?

Papiersoorten

Ppapiersoorten die je terugvindt binnen het assortiment van DB PROMOTIE zijn uitstekend in te printen door vrijwel alle printers. Papiersoorten waaruit je een keuze kunt maken zijn: 

  • Biotop: crèmekleurig papier met een mooie, luxe uitstraling. Papier wordt gemaakt van houtresten uit zagerijen. 
  • Bankpost (standaard): dé absolute budgettopper, mooi wit van kleur.
  • Vergé wit: luxe papiersoort met een mooi subtiel horizontaal lijnenspel. 
  • Recycled: gerecycled (wit) papier voor wanneer milieu een belangrijk aandachtspunt voor jou is. 
  • Vergé naturel: een warm ogend, crèmekleurig papiersoort met een lichte structuur van horizontale lijnen.

Tips voor het drukken van briefpapier

Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Kies dan voor om jouw briefpapier te voorzien van 2 of 4 boorgaten. Op deze manier kun je het direct in mappen verwerken. Afstand tussen de boorgaten is standaard 80 mm hart op hart en de doorsnede is 6 mm. Afstand van de boorgaten vanaf de rand van het papier tot aan de gaten (dus niet in het midden) is 9 mm. Bundelen is voor ons geen enkel probleem. 100, 250 of per 500 per setje? Je bepaalt het helemaal zelf!

Laat je briefpapier drukken bij DB PROMOTIE en krijg het precies zoals jij het wilt.

Ook kan je bij DB PROMOTIE terecht voor het drukken van andere huisstijl producten, zoals: visitekaartjesflyers en folders.  

Adres

Capellestraat 118
8331 LB Steenwijk

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53