Ga naar de inhoud

Bel: +31 (0)612 537 253

Druk & Print – Briefpapier

Briefpapier drukken

Hoewel briefpapier drukken misschien niet zo belangrijk lijkt, is het toch een belangrijk onderdeel van de huisstijl van uw bedrijf. Je kunt jezelf gemakkelijk en voordelig identificeren door met je eigen briefpapier te communiceren. We maken zowel digitaal als offsetbriefpapier. Op deze manier kunnen we verschillende orders met elkaar combineren, waardoor we de prijzen extreem laag kunnen houden. Bekijk snel hieronder wat we voor u kunnen doen!

Extra informatie briefpapier drukken

Je kunt briefpapier laten drukken op formaten zoals A4 en A5. In fullcollor of PMS-druk enkelzijdige of tweezijdige bedrukt? Bij DB PROMOTIE heb je de volledige controle. We hebben veel verschillende soorten papier voor het drukken van briefpapier en bedrukte enveloppen. Er zijn twee opties: 90 gram is de standaarddikte of 120 gram is een stevigere kwaliteit. 

Papiersoorten

Papiersoorten uit het DB Promotie-assortiment zijn uitstekend te printen door vrijwel alle printers. Je kunt kiezen uit de volgende papiersoorten:

  • Biotop: crèmekleurig papier dat mooi en luxe lijkt. Papier is gemaakt van houtresten die worden gebruikt in zagerijen.
  • Bankpost (standaard): stijlvol wit en een absolute topper voor het budget.
  • Vergeë wit is een hoogwaardige papiersoort met een verfijnd horizontaal lijnenspel.
  • Recycle: gebruik gerecycled wit papier voor wanneer je het milieu belangrijk vindt.
  • Vergé naturel: een papiersoort met een lichte structuur van horizontale lijnen en een warm uiterlijk.

Tips voor het drukken van briefpapier

Wil je het eenvoudig maken? Kies dan voor briefpapier met twee of vier boorgaten. Als je dit doet, kun je het meteen in mappen verwerken. De doorsnede is 6 mm en de afstand tussen de boorgaten is 80 mm per hart. De afstand tussen de boorgaten en het papier aan de rand is 9 millimeter. Ons probleem is niet om te bundelen. 100, 250 of 500 stuks per pak? Je hebt het helemaal voor jezelf!

Laat je briefpapier door DB Promotion worden gedrukt en krijg het zoals je wilt.

Andere huisstijlproducten zoals visitekaartjes, flyers en folders kunnen ook worden gedrukt bij DB PROMOTIE.

Adres

Sluisweg 1 K
8332 JC Steenwijk
Nederland

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53

Enable Notifications OK No thanks