Agency Layout

DB Promotie

nieuw logo DB

“Groot geworden door Klein te blijven”

ogen-sept-2015

DB Promotie, uw partner in adverteren, drukwerk en promotie.

DB Promotie is een full-service internetdrukkerij. We beschikken over een groot assortiment aan grafische papierproducten en kunnen veelal alles voor u produceren.

Ook voor kleine aantallen drukwerk kunt u terecht bij DB Promotie. Bijvoorbeeld flyers voor een evenement, uitnodigingen en ook visitekaartjes. Hiermee kunnen we niet alleen bedrijven maar ook de consument van dienst zijn. Het ontwerp biedt u zelf aan of wordt gemaakt op onze DTP afdeling. Digitaal drukwerk van hoogwaardige kwaliteit!

Vormgeving is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen die gebruikt worden op allerlei gedrukt (promotie)materiaal. Voor bedrijven bij hun zakelijk drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en en promotiemateriaal. Maar ook als organisatie, vereniging, stichting of particuliere klant kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een flyer, poster of krant voor uw evenement. Maar denk ook aan uitnodigingen, kaartjes en ander drukwerk.

DB Promotie is uw partner bij het begeleiden, ontwerpen en realiseren van al het denkbare offset en digitale drukwerk. Wij denken in elke fase met u mee en begeleiden uw opdracht van concept tot uitvoering. Onze eigen DTP-afdeling maakt van uw schets een volwaardig drukwerkproduct. Wij gaan voor hoogwaardige kwaliteit en voor de volle tevredenheid van onze klant.

Behalve drukwerk kunnen wij ook ander promotie-materiaal voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan promotie spandoeken, leverbaar in diverse soorten en maten met elke afbeelding en tekst die uw wenst. Of een roll-up banner die snel en makkelijk te plaatsen is. Maar ook reclame/info-borden, vlaggen en kleding behoort tot de mogelijkheden.

Waarom DB Promotie

Drukwerk, een website, advertentie, reclamebord of vlag, daarmee versterkt u de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Het is prettig als u voor al deze middelen bij hetzelfde adres terecht kunt…

Bel voor meer informatie: 0521 85 16 31 Of gebruik het contact formulier.

Dirk Brans 015

Dirk Brans

Eigenaar

 

“Wij geven uw promotie weer kleur”

DB Promotie werkt graag samen met andere ondernemers en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd met journalisten, fotografen, ontwerpers, vertalers en multimediaspecialisten. Samenwerken brengt mooie dingen voort en versterkt elkaar met kennis en ervaring.

De persoon achter DB Promotie

Dirk Brans is een self-made ondernemer met een sterk doorzettingsvermogen. Creatief, vernieuwend en betrokken bij wat hij doet. Houdt van eerlijk zakendoen en wil anderen graag tot dienst zijn. Samenwerken met anderen doet hij graag maar dan niet teveel praten maar doen! ‘Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden’.

MEDIA

Websites en social media

Communicatie en nieuwe media, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uw website moet ingericht zijn op de moderne communicatiemiddelen. Dat vereist een schaalbare website die een visueel goede site weer geeft op zowel de computer als de tablet en mobiele telefoon. Wij geven u graag advies en helpen u de juiste keuzes te maken zodat u met een kwalitatief en inhoudelijk up-to-date website voor de dag komt.

Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een bestaande of nieuwe website die goed te bekijken is op de verschillende mobiele apparaten. Wij kennen de digitale wereld en de combinatie met de juiste social media geeft uw digitale presentatie op internet nog meer kracht. Ook voor het aanmaken van een goed profiel op bijv. Twitter en Facebook zijn we u graag van dienst.

De eerste stap naar een website is het vastleggen van een domeinnaam. Wij controleren voor u of een domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie en kunnen deze derhalve direct voor u vastlegggen.

Om u eigen website te plaatsen op internet huurt u ruimte op een server, dat noemt men hosting. Wij leveren deze ruimte en geven hierbij meerdere emailadressen. Daarna plaatsen en onderhouden wij uw website op de server. Aan u de keuze of u na het maken van de website zelf geheel of gedeeltelijk het beheer gaat voeren van de website,  of dat u het aan ons over laat. Er zijn diverse mogelijkheden waarover we graag met u in overleg gaan.

Contact

Adresgegevens:

Bedrijfsleider/eigenaar: Dirk Brans
Bezoek en Postadres:
Capellestraat 118
8331 LB Steenwijk
Telefoon: +31 (0) 521 85 16 31
Mobiel: +31 (0) 612 53 72 53
Fax:
+31 (0) 847 21 6469

Mail algemeen: info@dbpromotie.nl

Kamer van koophandel: 08201573
BTW-nummer:
NL195243419B02

Bankrelatie:

Rabobank 1266.61.073
IBAN/SEPA Nummer:
NL34RABO0126661073
BIC Nummer: RABONL2U

ING bank N.V. 6546.52.279
IBAN/SEPA Nummer:
NL25INGB0654652279
BIC Nummer: INGBNL2A

 

Contact formulier

Contactpagina formulier

We horen graag van u.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kop in Beweging

Als mediabedrijf zijn we trots op onze eigen nieuwssite voor Steenwijkerland en omgeving. www.indekop.nl is een informatieve website met nieuwsberichten uit de diverse kernen, dorpen en buurtschappen van Steenwijkerland. Er wordt ruim aandacht geschonken aan evenementen op sportief, recreatief en informatief gebied als ook aan berichten van bedrijven.

Een site waar ook het publiek zelf een zeer actieve rol bij kan spelen. Het aanbieden van persinfo is namelijk zeer eenvoudig gestructureerd. Diverse clubs en organisaties weten ons al te vinden en sturen regelmatig aankondigingen of verslagen van hun activiteiten en gebruiken www.indekop.nl als publicatie-platform voor hun activiteiten. Ook juist daarom is de mogelijkheid zelf info en nieuws aan te leveren op een gemakkelijke wijze in de site ingebouwd. Echt interactief dus.

Maar er is meer ! Veel meer zelfs .... TV ! Te bekijken in de ruime regio.

Kop in Beweging is nauw betrokken bij RTV Slos, de regionale omroep van de gemeente Steenwijkerland . Op onze site staat een webplayer waarop het radiogeluid en vooral ook het TV signaal van RTV Slos te zien en te horen is. De regio-omroep is digitaal te ontvangen in geheel Zuid Drenthe en heel Noord Overijssel via Ziggo kanaal 42 (in het standaard pakket). Het nieuws van In de Kop is ook te zien op TV en andersom; het nieuws en het TV kanaal van RTV Slos zijn ook te zien op de site van In de Kop.

Ook voor adverteerders biedt deze combinatie werkelijk unieke mogelijkheden om in één keer een bijzonder groot publiek in de eigen regio te bereiken. Omdat de mogelijkheden divers zijn is een vrijblijvend en informatief gesprek aan te raden.

Lokaal-digitaal-42A