klant ervaringen

 • DB Promotie is een Bedrijf met oog voor innovativiteit. Door creatieve en vernieuwende aanpak(ken), weten klanten zich meer te onderscheiden. DB Promotie denkt graag mee. De pragmatische inslag zorgt ervoor dat resultaten worden behaald. Daarnaast maakt de eerlijkheid van DB Promotie dat ik graag met hen samenwerk.

  robin van leuven
  Robin van Leuven
  Eigenaar
 • DB Promotie is een betrokken onderneming die meedenkt met de klant. Zelfs aan de kleinste details wordt gedacht. Onderhoudt op creatieve en persoonlijke wijze zijn contacten en denkt verder dan zijn neus lang is. Snelle service, altijd direct antwoord. Een aanrader voor iedereen!

  aletta-makken
  Aletta Makken
  CEO
  Platform Internationale-Vrouwendag
 • In de contacten die ik met DB Promotie had en heb komen zij op mij over als een gedreven en no-nonsense bedrijf.  Dirk van DB Promotie is een man van weinig woorden omdat hij nu eenmaal liever daden laat zien dan er (te veel) over praat. Ik zou Dirk willen beschrijven als serieus, betrokken, observerend, vindingrijk, ondernemend en soms een beetje te stil voor iemand die ook verkoop in zijn portefeuille heeft.

  Doe maar eens zaken met DB Promotie. Dan ontmoet je Dirk en wie Dirk echt is.

  hans baltjes
  Michael Moore
  Teacher
  Windesheim Business College