Sluiten

Bel: +31 (0)612 537 253

Onze diensten

Diensten

Drukwerk, een website, advertentie, reclamebord of vlag, daarmee versterkt u de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Het is prettig als u voor al deze middelen bij hetzelfde adres terecht kunt…

dinerbon-dec-2019
map-ivhg-v1_Pagina_1
visite-Evita_Pagina_1
Wij-kunnen-het-maken_Pagina_2
folder-okt-2016-druk_Pagina_1

Vormgeving

Vormgeving is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen die gebruikt worden op allerlei gedrukt (promotie)materiaal. Voor bedrijven bij hun zakelijk drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en promotiemateriaal. Ook als organisatie, vereniging, stichting of particuliere klant kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een flyer, poster of krant voor uw evenement alsook uitnodigingen, kaartjes en ander drukwerk in grote en kleine aantallen.

brochure
magazines
visitekaartjes
handelsdrukwer
kranten

Drukwerk

Ook voor kleine aantallen drukwerk kunt u terecht bij DB Promotie. Bijvoorbeeld flyers voor een evenement, uitnodigingen en ook visitekaartjes. Hiermee kunnen we niet alleen bedrijven maar ook de consument van dienst zijn. Het ontwerp biedt u zelf aan of wordt gemaakt op onze DTP afdeling. Digitaal drukwerk van hoogwaardige kwaliteit!

DB Promotie is uw partner bij het begeleiden, ontwerpen en realiseren van al het denkbare offset en digitale drukwerk. Wij denken in elke fase met u mee en begeleiden uw opdracht van concept tot uitvoering. Onze eigen DTP-afdeling maakt van uw schets een volwaardig drukwerkproduct.
Wij gaan voor hoogwaardige kwaliteit en voor de volle tevredenheid van onze klant.

DB Promotie – Pluk de vruchten van een creatief netwerk kopie
Schoen- en Sleutelmakerij Ossel
Villa Reusachtig - Voor gelukkige kinderen en blije ouders
RTV SLOS
Home - Bodyconcept

Websites

Communicatie en nieuwe media, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uw website moet ingericht zijn op de moderne communicatiemiddelen. Dat vereist een schaalbare website die een visueel goede site weer geeft op zowel de computer als de tablet en mobiele telefoon. Wij geven u graag advies en helpen u de juiste keuzes te maken zodat u met een kwalitatief en inhoudelijk up-to-date website voor de dag komt.

Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een bestaande of nieuwe website die goed te bekijken is op de verschillende mobiele apparaten. Wij kennen de digitale wereld en de combinatie met de juiste social media geeft uw digitale presentatie op internet nog meer kracht. Ook voor het aanmaken van een goed profiel op bijv. Twitter en Facebook zijn we u graag van dienst.

kranten
Krant-bieb-kopie_Pagina_01
bnikrant_Pagina_01
krantstapel
01

Krantendruk

Wij hebben een ruime ervaring in het uitgeven van kranten en weten precies wat er bij komt kijken.
Heeft uw vereniging, stichting of bedrijf een jubileum of wilt u uw evenement promoten met het uitgeven van een krant? Wij verzorgen het hele traject van opmaak, drukken tot het desgewenst geadresseerd afleveren in de brievenbus. Ontwerpen en opmaken gebeurt op onze eigen DTP afdeling, korte lijnen voor overleg en wijzigingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

default
default
default
Blokzijl kopie
steenwijk

Fotografie

DB Promotie maakt foto’s vanuit een nieuw perspectief: de hoogte. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie. Wilt u graag een uniek beeld van bijvoorbeeld uw huis, bedrijfspand, bouwproject of bruiloft? DB Promotie schiet met behulp van professionele apparatuur de perfecte luchtfoto.

DB Promotie: Uw fotograaf
Wij beschikken over de nieuwste apparatuur waardoor wij altijd snel en adequaat professionele beelden af kunnen leveren. DB Promotie vliegt met de DJI mavic Pro. Een drone die speciaal ontworpen is voor professioneel gebruik. De camera die in de drone is gemonteerd, schiet haarscherpe beelden en kan bovendien ook schitterende 4K videobeelden vastleggen!

De voordelen van luchtfotografie

  • Unieke beelden zonder obstakels
  • Door heel Nederland inzetbaar voor diverse doeleinden
  • Geheel afgestemd op uw wensen

Bent u op zoek naar een professionele luchtfotograaf voor een geheel unieke foto?
Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan bij DB Promotie!

stand Leicon
buitenbord-rtvslos-LC
glazenhuis-tv-2018
Roll-up banner 2 IvHG
dmt-spandoek

Promotie-materiaal

Behalve drukwerk kunnen wij ook ander promotie-materiaal voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan promotie spandoeken of een complete beursstand, leverbaar in diverse soorten en maten met elke afbeelding en tekst die uw wenst. Of een roll-up banner die snel en makkelijk te plaatsen is. Maar ook reclame/info-borden, vlaggen en kleding behoort tot de mogelijkheden.

Adres

Capellestraat 118
8331 LB Steenwijk

Bel ons

Tel: +31 (0) 612 53 72 53