Drukwerk

DB Promotie, uw partner in adverteren, drukwerk en promotie.

DB Promotie is een full-service internetdrukkerij. We beschikken over een groot assortiment aan grafische papierproducten en kunnen veelal alles voor u produceren.

Ook voor kleine aantallen drukwerk kunt u terecht bij DB Promotie. Bijvoorbeeld flyers voor een evenement, uitnodigingen en ook visitekaartjes. Hiermee kunnen we niet alleen bedrijven maar ook de consument van dienst zijn. Het ontwerp biedt u zelf aan of wordt gemaakt op onze DTP afdeling. Digitaal drukwerk van hoogwaardige kwaliteit!

DB Promotie is uw partner bij het begeleiden, ontwerpen en realiseren van al het denkbare offset en digitale drukwerk. Wij denken in elke fase met u mee en begeleiden uw opdracht van concept tot uitvoering. Onze eigen DTP-afdeling maakt van uw schets een volwaardig drukwerkproduct. Wij gaan voor hoogwaardige kwaliteit en voor de volle tevredenheid van onze klant.

Behalve drukwerk kunnen wij ook ander promotie-materiaal voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan promotie spandoeken, leverbaar in diverse soorten en maten met elke afbeelding en tekst die uw wenst. Of een roll-up banner die snel en makkelijk te plaatsen is. Maar ook reclame/info-borden, vlaggen en kleding behoort tot de mogelijkheden.

Vormgeving en drukwerk

Vormgeving is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen die gebruikt worden op allerlei gedrukt (promotie)materiaal. Voor bedrijven bij hun zakelijk drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en en promotiemateriaal. Maar ook als organisatie, vereniging, stichting of particuliere klant kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een flyer, poster of krant voor uw evenement. Maar denk ook aan uitnodigingen, kaartjes en ander drukwerk.

Waarom DB Promotie

Drukwerk, een website, advertentie, reclamebord of vlag, daarmee versterkt u de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Het is prettig als u voor al deze middelen bij hetzelfde adres terecht kunt…

Bel voor meer informatie: 0521 85 16 31 Of gebruik het contact formulier.

20130706-122219.jpg

Krantendruk

Omdat wij in eigen beheer ook regelmatig kranten uitgegeven weten wij precies wat er bij komt kijken. Dus heeft u vereniging, stichting of bedrijf bijvoorbeeld een jubileum en wilt u dit kenbaarheid geven met een krant? Wij kunnen voor u de gehele opmaak verzorgen en uiteraard de krant voor u laten drukken. Ontwerpen en opmaken gebeurt ook door ons zelf. U ziet, uw drukwerk wordt van A tot Z door ons verzorgd. Informatie vragen kost niets. U hoeft dus niet verder te zoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bel voor meer informatie: 0521 85 16 31 Of gebruik het contact formulier.