Websites en social media

Communicatie en nieuwe media, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uw website moet ingericht zijn op de moderne communicatiemiddelen. Dat vereist een schaalbare website die een visueel goede site weer geeft op zowel de computer als de tablet en mobiele telefoon. Wij geven u graag advies en helpen u de juiste keuzes te maken zodat u met een kwalitatief en inhoudelijk up-to-date website voor de dag komt.

Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een bestaande of nieuwe website die goed te bekijken is op de verschillende mobiele apparaten. Wij kennen de digitale wereld en de combinatie met de juiste social media geeft uw digitale presentatie op internet nog meer kracht. Ook voor het aanmaken van een goed profiel op bijv. Twitter en Facebook zijn we u graag van dienst.


De eerste stap naar een website is het vastleggen van een domeinnaam. Wij controleren voor u of een domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie en kunnen deze derhalve direct voor u vastlegggen.

Om u eigen website te plaatsen op internet huurt u ruimte op een server, dat noemt men hosting. Wij leveren deze ruimte en geven hierbij meerdere emailadressen. Daarna plaatsen en onderhouden wij uw website op de server. Aan u de keuze of u na het maken van de website zelf geheel of gedeeltelijk het beheer gaat voeren van de website,  of dat u het aan ons over laat. Er zijn diverse mogelijkheden waarover we graag met u in overleg gaan.

kop-logo-LC-01-01

Indekop.nl

Als mediabedrijf zijn we trots op onze eigen nieuwssite voor Steenwijkerland en omgeving. www.indekop.nl is een informatieve website met nieuwsberichten uit de diverse kernen, dorpen en buurtschappen van Steenwijkerland. Er wordt ruim aandacht geschonken aan evenementen op sportief, recreatief en informatief gebied als ook aan berichten van bedrijven.

Een site waar ook het publiek zelf een zeer actieve rol bij kan spelen. Het aanbieden van persinfo is namelijk zeer eenvoudig gestructureerd. Diverse clubs en organisaties weten ons al te vinden en sturen regelmatig aankondigingen of verslagen van hun activiteiten en gebruiken www.indekop.nl als publicatie-platform voor hun activiteiten. Ook juist daarom is de mogelijkheid zelf info en nieuws aan te leveren op een gemakkelijke wijze in de site ingebouwd. Echt interactief dus.

Maar er is meer ! Veel meer zelfs .... TV ! Te bekijken in de ruime regio.

www.indekop.nl is nauw betrokken bij RTV Slos, de regionale omroep van de gemeente Steenwijkerland . Op onze site staat een webplayer waarop het radiogeluid en vooral ook het TV signaal van RTV Slos te zien en te horen is. De regio-omroep is digitaal te ontvangen in geheel Zuid Drenthe en heel Noord Overijssel via Ziggo kanaal 42 (in het standaard pakket). Het nieuws van In de Kop is ook te zien op TV en andersom; het nieuws en het TV kanaal van RTV Slos zijn ook te zien op de site van In de Kop.

Ook voor adverteerders biedt deze combinatie werkelijk unieke mogelijkheden om in één keer een bijzonder groot publiek in de eigen regio te bereiken. Omdat de mogelijkheden divers zijn is een vrijblijvend en informatief gesprek aan te raden.

Lokaal-digitaal-42A