DB Promotie

DB Promotie

nieuw logo DB

“Groot geworden door Klein te blijven”

ogen-sept-2015

DB Promotie, uw partner in adverteren, drukwerk en promotie.

DB Promotie is een full-service internetdrukkerij. We beschikken over een groot assortiment aan grafische papierproducten en kunnen veelal alles voor u produceren.

Ook voor kleine aantallen drukwerk kunt u terecht bij DB Promotie. Bijvoorbeeld flyers voor een evenement, uitnodigingen en ook visitekaartjes. Hiermee kunnen we niet alleen bedrijven maar ook de consument van dienst zijn. Het ontwerp biedt u zelf aan of wordt gemaakt op onze DTP afdeling. Digitaal drukwerk van hoogwaardige kwaliteit!

Vormgeving is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen die gebruikt worden op allerlei gedrukt (promotie)materiaal. Voor bedrijven bij hun zakelijk drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en en promotiemateriaal. Maar ook als organisatie, vereniging, stichting of particuliere klant kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een flyer, poster of krant voor uw evenement. Maar denk ook aan uitnodigingen, kaartjes en ander drukwerk.

DB Promotie is uw partner bij het begeleiden, ontwerpen en realiseren van al het denkbare offset en digitale drukwerk. Wij denken in elke fase met u mee en begeleiden uw opdracht van concept tot uitvoering. Onze eigen DTP-afdeling maakt van uw schets een volwaardig drukwerkproduct. Wij gaan voor hoogwaardige kwaliteit en voor de volle tevredenheid van onze klant.

Behalve drukwerk kunnen wij ook ander promotie-materiaal voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan promotie spandoeken, leverbaar in diverse soorten en maten met elke afbeelding en tekst die uw wenst. Of een roll-up banner die snel en makkelijk te plaatsen is. Maar ook reclame/info-borden, vlaggen en kleding behoort tot de mogelijkheden.

Waarom DB Promotie

Drukwerk, een website, advertentie, reclamebord of vlag, daarmee versterkt u de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Het is prettig als u voor al deze middelen bij hetzelfde adres terecht kunt…

Bel voor meer informatie: 0521 85 16 31 Of gebruik het contact formulier.

D.B.P Klanten

pereboom

Pereboom Makelaardij

Date: 2012 Client: Pereboom makelaardij Services: Flyers, Handelsdrukwerk en Advertenties Pereboom Makelaardij te Steenwijk was een makelaarsbedrijf dat handelde in onroerend goed in de omgeving van Steenwijk, Paasloo en Oldemarkt. Voor dit bedrijf hebben wij een aantal producten geleverd waaronder flyers, advertenties en handelsdrukwerk. Wat wij hebben gemaakt

Alstra

Alstra Management

Date: 2010 Client: Alstra Management Services: Advertenties Launch: alstra.nl Alstra Management te Steenwijk is een adviesbureau dat zich voornamelijk richt sectoren als de zorg, de overheid en scheepvaart. Zij leveren o.a. projectmanagement en advisering.

bioweer

Bioweer

Date: 2011 Client: Bioweer.nl Services: Visitekaartjes Launch: bioweer.nl Bioweer.nl is een meteorologische website welke de lezer informeert over de huidige en voorspelde weersomstandigheden en de effecten daarvan op lichamelijke kwalen zoals o.a. hooikoorts, reuma en migraine. De bevindingen zijn gebaseerd op medische en meteorologische kennis, maar zijn geen medisch advies.

boatbiz

BoatBiz

Date: 2014 Client: Boottaxeren.nl Services: Flyers, Handels drukwerk en Spandoeken Launch: Boottaxeren.nl BoatBiz te Blokzijl verzorgt o.a. financiering, verzekering en taxatie voor jachten.

Bouma advocatuur

Bouma Advocatuur

Date: 2013 Client: Bouma Advocatuur Services: Visitekaartjes, Briefpapier Launch: boumaadvocatuur.nl Bouma Advocatuur te Steenwijk is een eenmanszaak waarbij u op persoonlijke wijze wordt geassisteerd bij zowel persoonlijk als zakelijke wettelijke conflicten.

 

 

[themify_button link=”https://dbpromotie.nl/db/portfolio/” style=”outline large white”]Meer klanten[/themify_button]

Dirk Brans 015

Dirk Brans

Eigenaar

[themify_icon link=”https://twitter.com/DBPromotie” icon=”fa-twitter” style=”xlarge”] [themify_icon link=”https://www.facebook.com/dbpromotie.nl” icon=”fa-facebook” style=”xlarge”]

“Wij geven uw promotie weer kleur”

DB Promotie werkt graag samen met andere ondernemers en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd met journalisten, fotografen, ontwerpers, vertalers en multimediaspecialisten. Samenwerken brengt mooie dingen voort en versterkt elkaar met kennis en ervaring.

De persoon achter DB Promotie

Dirk Brans is een self-made ondernemer met een sterk doorzettingsvermogen. Creatief, vernieuwend en betrokken bij wat hij doet. Houdt van eerlijk zakendoen en wil anderen graag tot dienst zijn. Samenwerken met anderen doet hij graag maar dan niet teveel praten maar doen! ‘Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden’.

MEDIA

Websites en social media

Communicatie en nieuwe media, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uw website moet ingericht zijn op de moderne communicatiemiddelen. Dat vereist een schaalbare website die een visueel goede site weer geeft op zowel de computer als de tablet en mobiele telefoon. Wij geven u graag advies en helpen u de juiste keuzes te maken zodat u met een kwalitatief en inhoudelijk up-to-date website voor de dag komt.

Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een bestaande of nieuwe website die goed te bekijken is op de verschillende mobiele apparaten. Wij kennen de digitale wereld en de combinatie met de juiste social media geeft uw digitale presentatie op internet nog meer kracht. Ook voor het aanmaken van een goed profiel op bijv. Twitter en Facebook zijn we u graag van dienst.

De eerste stap naar een website is het vastleggen van een domeinnaam. Wij controleren voor u of een domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie en kunnen deze derhalve direct voor u vastlegggen.

Om u eigen website te plaatsen op internet huurt u ruimte op een server, dat noemt men hosting. Wij leveren deze ruimte en geven hierbij meerdere emailadressen. Daarna plaatsen en onderhouden wij uw website op de server. Aan u de keuze of u na het maken van de website zelf geheel of gedeeltelijk het beheer gaat voeren van de website,  of dat u het aan ons over laat. Er zijn diverse mogelijkheden waarover we graag met u in overleg gaan.

Contact

Adresgegevens:

Bedrijfsleider/eigenaar: Dirk Brans
Bezoek en Postadres:
Capellestraat 118
8331 LB Steenwijk
Telefoon: +31 (0) 612 53 72 53

Mail algemeen: info@dbpromotie.nl

Kamer van koophandel: 08201573
BTW-nummer:
NL195243419B02

Bankrelatie:

Knab
IBAN/SEPA Nummer: NL91 KNAB 0258 5764 05
BIC Nummer: KNABNL2H

Contact formulier

Openingstijden:

Via Email 24/7 open

TodayGeslotenGesloten
 zondagGesloten
 maandag09:00-17:00
 dinsdag09:00-17:00
 woensdag09:00-17:00
 donderdag09:00-17:00
 vrijdag09:00-15:00
 zaterdagGesloten

Contactpagina formulier

We horen graag van u.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws